Zon
Zon, iets waar je vrolijk van wordt
Zon hoort bij lente, en zomer
Van zonnestralen word je blij
Verliefd op alles, ’t staat er zo goed bij
Zon geeft prachtige kleuren in de natuur
Alles geurt en het is puur
Zonnestralen op je huid
Heerlijk warm, maar kijk uit
Te fel, te lang is niet echt goed
Je wordt rood, een verkeerde zonnegloed
Zon je laat alles veranderen wanneer je je laat zien
Zon straal als ooit tevoren, je wordt graag gezien!