Kijk naar wat je doet,
Je bedriegt mij,
En jezelf,
Iedereen om je heen,
Kijk naar wat je doet,
Heb je geen spijt,
Je doet mensen pijn,
Vind je dat soms fijn,
Door de tijd,
Ben ik je leren kennen,
Heb je nooit zo gezien,
Opeens ben je veranderd,
Door de tijd,
Heb ik geleerd wat beter is,
Niet alleen voor mezelf,
Maar ook voor jou,
Leugens,
Die jij maakt,
Die je steeds maar aan houd,
Wat je iedereen wijsmaakt,
Leugens,
Waar ik niet meer in trap,
Die ik al lang ken,
Waarom doe je dit,
Een vriend,
Die voor mij dierbaar was,
Ben ik verloren,
Alleen door zijn eigen leugens,
Een vriend,
Van korte tijd die je kon vertrouwen,
Maar het zelf verknalde,
Ik weet wel beter,
Mijn weg,
Scheid van die van jou,
Zo hoef ik niet samen te zijn,
Als jij alles doet zonder na te denken,
Mijn weg,
Word beter dan ik verwachte,
Ik maak er zelf wat van,
Zonder of met jou,