Ik probeer me te vinden,
maar het lukt me niet.
Ik probeer mezelf te vinden,
ergens,
al weet ik niet waar ik mij kan vinden.
Soms voel ik me alsof ik niet echt leef,
meer is het dat ik word geleefd.
Hoe ik ook zoek,
mezelf vinden lukt me nog niet.
Iedere dag ga ik door en door,
maar weet soms niet waarvoor.
Ik probeer mezelf te vinden,
maar helaas,
momenteel ben ik nog onvindbaar
en vind ik mijzelf nog niet!!!