Je naam – knets – een
Elektrische schok als een brok
Die in mijn keel blijft steken – de
Pijn is niet te harden.
Een brok verdriet,
Dat blijft er over,
Een halve, althans,
Die uitgeteld en gebroken
Op de grond ligt
- zoals mijn tranen in dit gedicht.