Heerlijk te zien dat mijn meter bijna stilstaat!!
en daardoor mijn spaargeld fijn omhoog gaat.
Over vijf jaar ongeveer heb ik ze terug verdient
ook help ik mee voor de toekomst voor de jongeren
en het milieu.
Want als de jongeren groot zijn geworden
en er is geen energie meer, is dat sneu.
Dus als een ieder zijn steentje bijdraagt, met wat hij/zij kan
Krijgen we misschien in de toekomst een gezonde aarde terug voor flora, fauna, vrouw, kind en man.