als er twee mannen voor elkaar bestemd zijn.
dat is dan toch fijn.
ze hebben hun ware liefde gevonden .
en zijn voor het leven aan elkaar gebonden .
is het niet fantastisch ?.
en hele leuke reacties .
ik vind als er mannen op elkaar verliefd zijn.
alleen maar spannend en fijn .