Je bracht het verdriet zorgvuldig aan
Opdat ik me er zwaar in zou verslikken,
jij me kon laten stikken
En met een ander verder kon gaan
Helaas is de moordpoging niet helemaal gelukt
En lig ik nog reutelend op de grond
Je laatste afdruk nog op mijn mond
Nadat je je zo ruw hebt weggerukt
en nu is het wachten
tot iemand me vindt
mijn wonden verbindt
en me belet te versmachten
hoewel ook de dood
alles belooft te verzachten.