" Ik ben "
Ben Zijn Is
Wat is hiervan de betekenis
Ik denk
Dus ik ben
Dus alles wat niet denkt is er niet
Alle voorwerpen die je dagelijks ziet
Zijn er dus eigenlijk niet
Ik denk
Dus ik ben
Heel de fauna heeft een beetje brein
Dus enkel die wezens, die zijn
Zo denken is wat klein
Ik denk
Dus ik ben
En ik ga met zekerheid ooit dood
Dit is het bewijs dat het leven bood
Wat de fictie nog kompleet vergroot
Ik denk
Dus ik ben
Ik kan er overal over filosoferen
Bij het drinken, baden en scheren
Maar oplossingen kan ik niet forceren
Ik denk
Dat ik het laat
Ik kom er toch nooit uit, da's zeker
Uit deze sterke hoofden breker
Ik ga m'n vrouw versieren dat is beter