Een nieuwe school,
een nieuw leven.
Een nieuw begin,
en nieuwe vrienden.
Een spanning komt op,
hoe zal't gebeuren?
Hoe zalt beginnen?,
hoe zalt komen?
Wel, mijn nieuwe vriend,
hou je sterk, hou je moedig.
En het komt goed,
als je aan alles voldoet.
Geschreven op 06-09-2011