Geen enkele Reacktie..,
Geen enkel Bericht...
Geen enkel Teken van Leven..,
de Deur zit Pot Dicht..!
Geen enkele Zin..,
Geen Rea..,
Geen Woord..!
Complete Ignore..!
Tis Niet hoe het Hoort...
Is dit wat Jou Helpt..?
Doet dit Jou geen Pijn..?
Je Vrienden Negeren..?
We Missen je...
Kom " Terug "...
Dit lijkt zo Onnodig..,
En het is voor Niemand echt Fijn..