Telkens meer komt er naar boven
Van verschillende dingen die er zijn gebeurt
Plaatsen waar jij mij heb bestast
Dingen die ik niet wilde
Maar die jij bleef doen, keer op keer.
Ik word gek van al die herinneringen,
Gek van alles wat jij mij hebt aangedaan
Gek van de manier waarop jij mijn leven veranderd heb
Waarop jij ervoor heb gezorgd dat ik de grootste muur om mezelf heb gebouwd
En niemand toelaat binnen mijn muur.
En dan komt er een tijd,
Je leert iemand kennen die je wilt toelaten
Waar je samen mee wilt zijn maar toch ook niet
Wat doe je…?
Ga je dit duel van liefde en strijd aan of haak je af….