Nooit aan gedacht dat ik van jou zou houden
Nooit verwacht dat de gevoelens hierbij kwamen kijken
We hadden diepe gesprekken en waren eerlijk
We schrokken allebei van onze wederzijdse gevoelens
We hebben samen in een korte periode een hoop mee gemaakt
maar we kunnen niet denken aan een toekomst
Ene moment ben ik zeer gelukkig andere moment maak jij mij onzeker... en dan nog niet te spreken over het moment waar ik elke dag nog aan denk. Ik wist niet dat het zo zeer kon doen om te verliezen.. We staan daardoor wel dichter bij elkaar.
Het dubbele leven voelt alleen raar