Wanneer ik straks weer damp zal zijn
- voor op een rest na vocht toch wel een logische gedachte -
Zal ik mij hechten aan bejaardenvensters
En zo als tastbaar voorbeeld
Hen angst voor dood en hel ontnemen
Ook wil neerslaan op het nachtraam van een kind
En als het uitgeslapen en met een tongpunt buiten
Een eerste letter in mij schrijft
Zal ik in de wolken zijn.