Ik wil de 1ste zijn die je raakt op je lippen,
de lipstick nat maakt.
De eerste die liefdevol sluit om je vingertippen,
en zo met je hand in hand gaat.
De 1ste die je constant bij wilt zijn,
je beeld van romantiek probeert te bevredigen.
De eerste met wie je verbonden staat op 1 lijn,
je altijd zal verdedigen.
De 1ste met wie je hand in hand paradeert door een park,
das iets dat ik je aanbied.
Nee, niet stijf als een hark,
toch old skool romantiek.
Bovendien wil ik de enigste zijn die in dit alles ooit zo tegenover jou zou willen staan,
want ik blijf je trouw tot de dood als een zwaan.