zet jou masker af
voor de mensen rondom jou
omdat ze om jou geven
laat je woede even gaan
voor de mensen
waar je om geeft
laat het los
het verleden
heeft je gekwetst
en wat gebeurt is, is gebeurt
dat weet jij ook
stop ermee
je doet niet alleen jou jou eigen zeer
maar ook de gene waar je van houdt
jij begrijpt mij niet
omdat jij het niet wil zien
wie je echt bent
en wat je doet
jou masker maakt je kappot
je draagt het nu al jaren
dat je niet meer zonder kunt
je verbergt zoveel
achter jou masker
zo dat ze jou niet kunnen kwetsen
vergeet niet
jij bent ook maar een meisje
als eender wie
lieve meid
wanneer gaat jou masker af
en zien we terug het meisje
dat je ooit was