Je zit nu in een periode waarin dingen niet verlopen zoals het moet.
Het doet pijn als ik zie wat het met je doet.
Ik weet dat deze periode wel weer overgaat, en dat jij er met alle macht doorheen slaat.
Maar op dit moment doet het gewoon pijn,je bent zo breekbaar, echt niet fijn.
Tranen rollen regelmatig over je wangen, en zitten vol met verlangen.
En je baan, waar je voor hulpeloze mensen klaar mag staan, je werkgevers misbruiken joun behulpzaamheid.
Waardoor het weer terug komt, joun onzekerheid..
En dan dacht je wat leuks tegemoet te komen thuis, maar ook dat zit niet vaak pluis.
Wij werken meestal niet mee met jou, ik zit liever te msnen achter de pc.
Ik weet dat ik het je niet makkelijk maak, maar ik wil voorkomen dat je overspannen raakt.
Ik zal me thuis wat meer gaan inzetten, zodat jij niet meer op alles hoeft te letten.