een onbekende emotie overvalt mijn gevoel
verrassend genoeg ben ik angstig en koel
is dit de smaak van liefde
overheersend zoet en soms bitterzuur
spannend verrassend maar eentonig op den duur
verwarring gepaard met onzekerheid
bang dat ik me aan jouw doorns snijd
probeer mijn gevoel te misleiden
en mezelf van die verwarring te bevrijdden
jouw ogen die de donkere wolken doen verjagen
geven mij antwoord op al mijn vragen
mijn hand vastgeklikt in die van jouw
een symbool van verbondenheid en trouw
jij bent mijn troost en toeverlaat
maar af en toe een omheining van prikkeldraad
want achter de deuren van mijn hart
ben ik al eens gevallen
veel te vaak en veel te hard
dus verkoop me jouw dromen en vertel me sprookjes
onder de sterren vannacht
en heel mijn onzekerheid als je naar me lacht
haal die kogel uit mijn hart die doordringt in mijn ziel
laat mijn hartje sneller kloppen het is nu nog zo stabiel
laat een kus onze lippen smelten tot een chemische emulsie
een energieontploffing van magie te beschrijven in de mooiste poëzie
open langzaam de gordijnen van mijn ogen
want ik wil in deze liefde geloven
vooruit kijkend in de tijd misschien dat mijn onzekerheid wel slijt
en langzaam wordt opgevuld door warmte en geborgenheid
bang voor het onbekende dat is waar ik altijd voor wegrende
en nu nog steeds een beetje doe maar het houd eens op
want ook onzekerheid wordt het een keer moe