dit gedicht is voor mijn BFF, we gaan naar een andere middelbare school....
dit gedicht is speciaal voor jou,
ik ken je al vanaf namelijk de middenbouw.
ik ken je ongeveer 6 jaar lang,
we rende samen door de gang.
en altijd steunde wij elkaar,
ookal hadden we het moeilijk en zwaar.
nu gaan we allebei een andere kant op,
hopelijk heb je het op de middelbare top!
ik ga naar het Baken Park, jij naar het OVC,
hopelijk maak je daar veel leuke dingen mee!
samen was dit ons laatste jaar,
wij zijn nu echt klaar.
deze was voor mijn BFF Marije