Wat ik zie.
Elke dag,
een dag,
apart,
leuk en intressant.
Overal zie ik jou,
de ene keer met bruin haar,
de ander keer weer de manier van lachen,
de manier van je hoofd draaien,
dan zag ik weer een meid,
die het zelfde der mond bewoog als jij, als je praat.
Ik zie je met een bob-line,
ik zie je met krullend haar,
ik zie je met lichtte kleding aan,
en ik zie je met donker gekleurde kleding voorbij gaan.
Ik zie je in de oog knipperring van mijn nieuwe nichtje,
ze knipperde met der ogen,
mij te gemoet,
net zoals jij je ogen knipperen doet.
Heel veel mooie meiden gezien,
maar ze waren allemaal jou niet.
wel allemaal trekjes die ik herken bij jou,
zelfs een meisje met een beetje dezelfde gezichtsbouw,
ik weet ik leef niet in een illusie,
als ik mezelf zou slaan,
(wat ik niet meer doe)
dan voel ik het,
dus ik droom niet,
ik fantaseer het niet,
het is echt.
als het klopt wat mijn hart zegt,
dan heb ik woensdag nacht wat te doen.
door de ster te volgen,
mijn licht en kleur laten gloeien in de nacht,
zoals een vlinder overdag.
laten we praten,
jij in mij armen,
ik mijn hoofd op jou schouders,
met jou, het leven te gemoet,
en je nooit verlaten.
Wat ik zie,
de hele dag en nacht door,
ben jij,
Net zo als de naam van het filosofies boek,
de wereld van ......,
ik zal het licht later stralen.
Via vlindervlucht,
met het licht van die ene ster,
verzonden naar je hart.