Als ik naar jou kijk zie ik mijn moeder,
Als ik naar jou kijk zie ik iemand zonder ziel,
Als ik naar jou kijk zie ik iemand met veel verdriet,
Als ik naar jou kijk zie ik ook dat je mij niet ziet,
Waarom ben je nooit een moeder voor mij geweest?
Zelf niet toen ik je zo nodig had,
ik weet dat jij het moeilijk heb maar je kon toch proberen er wat van te maken?
Zoveel vragen heb ik nog maar geen enkel antwoord,
Mijn leven is door jou helemaal verstoord,
Henneringen heb ik nog van jou waar ik vaak aan denk,
Zo'n goede moeder die je was vroeger, ik voel de pijn nu je niet meer bij me bent..
Mamma lach eens weer naar mij dat is genoeg!!