Heb veel pijn aan mn kop
Fysiek lijk ik oke maar mentaal ben ik kapot
Vorig jaar, al die shit die bergt zich op en ik lig onderop.
M’n maatje die is dood
M’n vader is m gepeerd.
Heb mn vriendin bedrogen
Deed bijna alles echt verkeerd.
Ex het spijt me zo
Het vertrouwen is gekeerd, maar geloof me: ik heb mn lesje wel geleerd.
Glen gozer, waarom moest het zo gaan dan?
Waarom moest je diegene achterna die jou alleen maar in de kou liet staan.
Waarom al die jaren samen?
Het werd niemand hier gegund en je verdween van de aarde
Uit het oog maar niet uit het hart, want daar heb je een plek ook al ben je nu ver weg.
Jij hebt nu je rust en daar put ik nu mn krachten op. En mn laatste ding dat ik zal zeggen: Rust zacht voor mij op aarde was je top.