Het heeft me gebroken
Van binnen sta ik al te koken
Wat er allemaal is gezegd
Heeft me omgelegd
Het breekt in op mijn vertrouwen
Waardoor ik niet meer van mezelf ben gaan houden
Dingen ze maken me gelijk met de grond
En met dat gevoel rond lopen is niet gezond
Het heeft me gebroken
En heb er nooit eerder echt over gesproken
Wat dit allemaal met mij heeft gedaan
Daar wil ik liever niet meer bij stil staan
Het heeft al zoveel tijd in beslag genomen
Dat ik nu niet eens meer over morgen kan dromen