Vuur verteerd grote ego’s, hebzucht, woede
Jaloezie, lust en duistere aspecten
Zonder lucifer kun jij branden
Zonder vuursteentje fikken de blaadjes weg
Wordt alles wazig door de rook
Als een bom zonder tijdschakelaar
Kun jij ontploffen
Maar verteren doe jij niet