Bubbel
Gevangen in de poel der gevoelens
gedachtes voordurend in beweging
in gevecht met het hart
waar trek in eens de grens
In een zeepbel opgesloten
vertekent het, het beeld
en lijkt het gevoel te vergroten
Waarneer knapt deze toch eens
kan er geen kant mee op
het blijft maar hangen in mijn kop
is dit gewoon of is het iets obsceens
Wil niet voelen te zijn opgesloten
genieten wil ik van dat ene moment
maar dit gevoel is gewoon klote
De schaarse momenten ze voelen zo mooi
voor mij zeker, maar voor jou kan ik niet spreken
wil ook een vriendschap met je delen
maar nu is het alleen maar geklooi
Gevangen in de poel der gevoelens
ga ik ten onder aan het gevoel
en dit is echt niet wat ik wil voelen