leven lang
leven kort
ik ben bang
dat is de reden waarom ik zo vocht
ik wilde leven
ik was nog niet klaar
om alles op te geven
met jou in gedachten
moest ik op mijn
redding wachten
mijn gedachten aan jou redde mij
daarom doet het zo veel pijn
wat jij toen zei
je zei: ik geef ons op
ik zet onze relatie stop
je hebt mijn hart kapot gemaakt
en mijn ziel zo diep geraakt!