Stoer.
Ik kom dichter bij,
Waarom weet ik dat,
omdat ik het door begin te krijgen,
dat het beter gaat.
In eerste instantie,
help ik vrienden,
die problemen hebben,
die het zelfde zitten als ik gezeten heb,
waardoor ik blijf zien wat ik was,
en wat ik dus niet meer wil zijn,
al is hij ook gestopt,
maar hij heeft het er dagelijks over.
Ten tweede zie ik in,
dat alles wat ik doe,
beter gaat,
mensen zien mij en vinden dat ik er beter,
verzorgder en frisser uit zien,
zoals ik me ook voel natuurlijk,
maar kennelijk werkt het zijn vruchten af.
Ten derde weet ik,
steeds meer over wat ik gedaan heb,
hoe het niet hoort,
hoe het wel hoort.
en tegelijker tijd,
weet ik ook,
nou nog doen.
Langzaam kom ik in stappen,
ook dat heb ik door.
het duurt alleen beetje lang he,
ben het daar wel mee eens,
snap alleen niet waarom het zolang duurt,
want ben het totaal niet verleerd,
alleen is het best wel,
situatie gebonden.
Draait het om mijn beeldvorming?
Omdat ik wel een stoer karakter heb,
alleen ik het zelf niet zag.
ik heb daar geen middellen voor nodig,
Alleen maar het hart voor jou.
het hart voor mezelf,
hart voor het leven,
en meer niet.
Want stoer ben ik sowieso,
omdat ik wel de ballen heb om actie te onder nemen,
in alles waar ik aan denk,
dus komt dit ook gewoon goed.
Men moet eens weten wat ik kan,
moet het alleen wel bewijzen,
en maar eerst aan mezelf,
en ook eerst aan jou,
en dan pas volgt de rest.
schat, je kent me
je weet precies plekken te vinden,
die ik moet exploided,
waar het ook goed mee komt.