Klam tekent zich af,
een onderhuidse schotwond,
voelbaar in naamloze zenuwen.
Een aankomst
in omklemmende geuren, die
onadembaar zijn en ondenkbaar waren.
Stap de kamer binnen van gemangelde tijd
en verwrongen muren.
Er is geen verder respijt,
ontbinding zal geen dagen meer duren.