Onvoorwaardelijke vriendschap.
Die krijg je niet zomaar die verdien je.
Die echte vriendschap
In goede en in slechte tijden,
Weten dat het leven niet altijd rozengeur en maneschijn is.
Met elkaar lachen en huilen,
Maar af en toe een discussie moet kunnen,
Een goed gesprek en het is weer goed,
De band nog sterker als voorheen.
Elkaar laten huilen van het lachen,
Een arm om je schouders als dat nodig is,
Niet weg lopen als het moeilijk word
Dat is wat echte vriendschap is.
Ik heb je me vriendschap gegeven,
al is het nog zo laat, nog zo moeilijk
ik zal er voor je zijn mijn vriend.
Dat is mijn vriendschap.