Heel soms zou ik willen
Dat ik het verleden terug kon draaien,
Gebeurtenissen ongedaan maken.
Berouw komt altijd na de zonde,
Ik realiseer me dat dat zo is
Maar toch heel soms, hoop ik op jouw vergiffenis
Nu bijna een jaar geleden
Dat jij en ik niet wij meer zijn
Een jaar geleden, maar nog steeds doet het pijn
Jij hebt mij verbannen uit je leven
Sluit je af voor het restje liefde wat nog is
Schat, weet dat ik jou ontzettend mis!
Vergeef mij mijn daden
Ik heb je diep in je ziel geraakt
Dat is wat mij verdrietig maakt
Met heel veel pijn in mijn hart
En hoe erg ik jou ook mis
Realiseer ik mij, dat het echt over is…