''Loslaten"
Loslaten,is wat vele zeggen
Loslaten,van dat deel van mijn leven
Loslaten,zij,willen je kinderen niet meer zijn!
Loslaten,van je moeder zijn,is zeker geen gein!
Loslaten van uit je hart
Loslaten,ga verder van uit je verstand
En dus worstelen met vele gevoelens
Loslaten,die warboel,zij hebben, geen gevoelens!!!!!
Geschreven door Josina van der Wegen