Sluit je ogen maar dan
Klamp je niet langer vast
Geef je over aan de stroming
Je rust niet langer een last
Eerst nog wist je wat je kan
Je hart klopte sterk en koel
Maar rust is niet je ding
En zekerheid niet je doel
Dus laat je gaan
Test je onzekerheid, je bestaan
En als de kracht je hart verlaat
Je reis op losse schroeven staat
Zul je zien dat je veilig thuis geraakt
En heb je je eigen test volmaakt