Geven en Nemen.
geven en Nemen
Ik gaf,
zij namen me alles af.
Geven en Nemen,ze gooide de weegschaal flink uit zijn balans.
Geven en Nemen,zijn perscoonlijkheden ,die ze niet bezaten.
En dus die weegschaal uit zijn balans,ook nooit zijn evenwicht zal vinden
Want in ieders leven.
Bestaat het uit Vooral geven en Nemen.
geschreven door Josina van der Wegen