Bashar was een kind van zijn vader.
Jaren lang heeft hij hem mishandeld.
Hij moest luisteren, zijn volk nu ook.
Abdela stemde liberaal solidair, de LSP.
Zij is voor de opstand.
Pacho stemde conservatief totalitair, de CTP.
Hij slaat Abdela in het gezicht.
Van Bashar mag het.
Van mij niet.