Rond het uur van zes op de klok gewaar ik haar glimlach
Wanneer ik haar dan aanschouw in al haar pracht en schoon
Fantaseer ik gaarne over haar honingzoete toon
We praten uren en op het toetsenbord een eindeloos getik
twinkelen haar ogen met die o betoverende blik
En algauw ontloken haar emoties dag per dag
Ik hoop dat zij weet dat ik haar heel erg mag
Jammer genoeg zal het nog een tijdje duren
Voordat zij weg is bij bij de buren
Weer terug naar haar veilige stek
Zij is vaak heel erg lang weg
Maar dan de morgen wanneer ik weer kan hopen
desnoods zal ik alle kroegen aflopen.