De nacht, al bijna heen gegaan,
De zon zal veel te snel weer bij ons staan.
Jouw lichaam heeft al weer bezit van mij genomen,
ik kon het niet stoppen, ik kon niet ontkomen.
Je hartslag, ik voel hem door mijn lichaam heen kloppen,
De melodie die ik niet kon stoppen.
Je neemt me in je armen,
met één zoen weet je me te verwarmen,
tot het diepste van mijn ziel te raken,
ik wil mijn lichaam één met het jouwe maken.
Er is nog maar één ding wat ik hoor,
jouw hartslag, klopt onstopbaar door.