Lieve oude handen
Oude handen, tastend naar de overgebleven liefde
grijpend in het duister.
Smeken om bescherming,
handen die liefde en warmte schonken
In de zachte huid
worden diepe paden getekend
Zachte rimpels, levenslijnen
levenservaring
getuigen van geluk, liefde en verdriet
Grijze haren als metgezel
berusting maar ook bevreesd
Grijpen aarzelend in het duister
zeggen vaarwel
Verlangen naar De Ware
de liefde tegemoet
Waar de levenslijnen
gladgestreken worden