Ik was bang
bang dat dit ging gebeuren
ik wilde dit niet
niet meer zonder je leven
wat moet ik doen
doen om jou te houden
waarom alweer
alweer ik heb je nodig
wat met de vriendschap
vriendschap de je hebt verpest
niemand kende me beter
beter dan je me in alle tijden kende
ik had je vergeven
vergeven van wat je deed
dat kan ik niet
niet nog een keer die moeite
je hebt het gesloopt
gesloopt, er mist een deel uit m'n leven
het is kapot
kapot wat er altijd is geweest