vandaag zijn de vlinders zonder kleur
die fladderen in de wind
slechts een herinnering aan een liefde
die we eens begonnen, jij en ik
die zonder reden
vergeten lijkt te zijn
wellicht is deze liefde
verborgen in de zonsondergang
in de wind of in een bloem
aan het wachten op jouw terugkomst