Plots bekruipt mij de angst,
het maakt mij onzeker.
Onzeker, of ik alles wel goed doe..
Het gevoel van angst,
of het dit keer wel goed gaat..
Dan het gevoel van verdriet,
het overvalt me..
Ik weet niet wat ik ermee moet,
het voelt zo intens, moet ik huilen of slik ik het weg.
Gedachtes nemen mijn hoofd in beslag,
mijn hart loopt over van geluk, verdriet en angst.
Mijn lichaam wordt overspoeld door emoties,
keer op keer..
Het ene moment heftiger dan het andere..
Zoveel vragen, zoveel twijfels..
Ik maak deur na deur open,
Maar de twijfels gaan niet weg, de zorgen nemen alles over..
Mijn hart, mijn lichaam..
Alles doet pijn.
Ik weet, ik maak me druk!
Alles komt goed,
maar aan mijn gevoelens en angsten lijkt geen einde te komen.
Ik ben in strijd met mijn emoties,
vechten tegen het gevoel, dat kan ik niet.
Alles is zo intens!