Wachten doe ik al heel lang durfde niks te zeggen
ik wist niet hoe ik het uit moest leggen
Maar tot op de dag van vandaag
lukt het me nog steeds niet het is zo vaag
Normaal heb ik een grote mond met veel gepraat
maar zeg niet wat ik voor je voel als je voor me staat