VOOR DE LIEFSTE OPA
TOEN IK HOORDE VAN U DOOD
STOND ME HART TE BEVEN
IK WOU OP DAT MOMENT OOK NIET MEER LEVEN
DE LUCHT WERD ZWART VOOR MIJ
IK WOU NOG ZO GRAAG EVEN BIJ U ZIJN
WAAROM HEBBEN ZE U HET LEVEN EN GELUK WEGGENOMEN
EN MIJN LIEVE OPA ONTNOMEN
MAAR IN ME HART IS ER ALTIJD EEN PLEKJE VOOR JOU
UW LIEFDE LAAT MIJ NIET IN DE KOU
EN JE MOET WETEN ALS IK NAAR DE BLAUWE HEMEL KIJK
DAN KIJK IK NAAR JOU
EN DAN MOET U WETEN DAT IK VEEL VAN U HOU
MIJ LIEVE OPA