wat ik voel voor jou
dat is heel erg veel
zonder jou voel ik mij
als een beslag zonder meel
mijn liefde voor jou
valt niet zomaar uit te leggen
zonder jou voel ik mij
hoe moet ik het zeggen
zonder jou
is mijn leven niks meer aan
dan is het nut verdwenen van mijn bestaan
dan verdwijnen al mijn mooie dromen
en nachtmerries zal daar voor in de plaats komen
zal niet weten hoe ik nog verder leven moet
mijn hart zal dan breken en dat komt nooit meer goed
dan zal ik verdrietig zijn en nooit meer blij
lieve, lieve schat, blijf voor altijd bij mij
ik hou zo vreselijk veel van jou
dat schat, is wat ik je eigenlijk zeggen wou