De mooiste bloem wordt als eerste geplukt. Niet denkend aan dat die dan ook als eerste verwelkt, pak je hem toch. Dus vertrouw niet op iemands ware gezicht iemands karakter komt later nog wel. Zo wordt je keer op keer bedrogen, en steeds weer voorgelogen.