Er is niemand,
Er staat niemand,
geen held aan mijn zij,
geen vaste steunpilaar.
M'n stenen zelf gelegd,
de muren herrezen,
het vertrouwen is weg.
Eens stonden ze er,
kon ik een hand pakken,
mocht ik mijn ei kwijt,
durfde verdriet te tonen,
mocht ook ik er zijn!
Tijden veranderen,
mensen komen & gaan,
helpen je, geven om je,
steken messen in je rug,
schaden het vertrouwen
Het komt eens weer,
vertrouwen in een ander,
dat er ook iemand is voor mij,
gevoel, dat ook ik er mag zijn,
dat er iemand geeft..
but...
nobody seems to care right now,
all to busy dealing with their own shit,
or looking up against the wall I've build.
the wall, thats about to break me up inside.