Tranenlied
Op onverwachte momenten
Komt daar zomaar het verdriet
Dansen de tranen op mijn wangen
Mee op het meest treurige lied...
Het zijn de noten van jouw gemis
De klanken van jouw herinnering
De melodie van het breken van mijn hart
Omdat dit lied, echt nooit uitzing...