*all the things she said
are running trough my head *
al de dingen die ze ooit zei
rennen door mijn hoofd,
ik heb er geen controle meer over
ze gaan maar door
en door
elke dag opnieuw
oh baby,
al de lieve dingen die je zei
waar ik elke dag nog
aan denk
rennen door mijn hoofd
elke dag opnieuw en opnieuw
*je kleine meisje *