Am i going insane,
Has my mind lost it way.
Can i go on,
When my will is gone.
Can you give me the awnsers,
For my mind may be wrong.
Was it a trap,
Or did my mind snap.
Will i fall back on that path,
A body withouth a heart.
I saw my soul fly away,
Has it forgotten my name.
Now all i can say,
Let all this end one day.