Al loop ik in bikini
zie ik de afgrijzende blikken om me heen
en de zwijgende steken in mijn rug
Hoop ik dat ik in jou mooiste droom verscheen
Al moet ik keihard studeren
terwijl dat voor jou zo makkelijk gaat
moet ik er keihard voor vechten
hoop ik dat jij met al je steun achter me staat
Al vind jij het onzin alles wat ik zeg
voel ik in mijn rug al de wand
omdat jij zoveel sterker bent dan mij
Hoop ik zet me niet aan de kant
Al doe ik sommige dingers anders
is het dat we in een andere visie verkeren
kan ik niet altijd zijn zoals je wilt dat ik ben
Smeek ik je om alles wat ik ben te accepteren