De leegte die je met je meebrengt
dat grote gat in het midden van mijn borst
je verlaat me omdat je voor jezelf kiest
ik verlaat jou, omdat ik genoeg van je hou
jij gelukkig met een ander
ik verdriet met jou in mijn gedachten
onze relatie compleet verdwenen
onze band, compleet verwoest
je zegt dat ik me aanstel
je zegt dat ik niet moet zeuren
ik huil vanbinnen
de leegte vult zich met tranen
je doet wat je wilt
denkt niet veel aan anderen
ik dacht dat je van me hield
maar dat was slechts een illusie
vaarwel lief
ik laat je gaan
omdat ik jou gelukkig wil zien
maar toch blijft er
die grote leegte