Wat heeft het leven nog voor een doel
Als je niet kan leven naar je gevoel
Psygoloog, dokter, therapeut, maatschappelijk werker
Iedereen zegt daarvan wordt je sterker
Iedereen weet wat het beste voor me is
Maar geen mens schijnt te weten wat ik mis
Leven zonder liefde zonder een doel
Is geen leven maar een bestaan zonder gevoel
Alleen en eenzaam met m'n gedachten
Weet ik niet wat ik nog mag verwachtten
Mijn ziel een grote barst
Ik wil niet meer mijn besluit staat vast
Voor eeuwig rust in m'n hoofd
Wanneer het leven in m'n hart word gedooft
Geen angst meer, geen verdriet
Niet meer hoeven denken aan hetgeen ik achter liet
Vrij zijn, zonder lijnen
Geen angst meer, geen vervelende pijnen
Zoek me niet, maar laat me gaan
Met jou invloed is het vanaf hier gedaan
Vanaf hier heb ik de regie
Mij hiervan weerhouden lukt je nie
Het is klaar, over en voorbij
Eindelijk rust, vrede en liefde voor mij